Muszáj bemennem ha felmondtam a munkahelyen?
Beadtam a felmondásom papíron.
Egészségügyi okokból kellett felmondanom!
Ráadásul nagyon utálom azt a munkahelyet.
Behívtak hogy menjek be aláírni a papírokat stb és hogy a kórházi papírjaim, zárójelentésem vigyem be.
Mondhatom azt hogy nem fogok bemenni és postázzák ki azt amit alá kell írni?
Meg a kórházi papírjaimhoz azt mondták semmi köze a munkahelynek.
Ha a felmondásodban szerepet játszik az egészségügyi állapotod, akkor bizony lehet hozzá köze a munkáltatónak (pl. ha olyan módon mondasz fel, ahogy elvileg nincs rá jogod). Ha viszont az állapotodtól függetlenül, jogszerűen mondasz fel, akkor irreleváns, hogy neked amúgy milyen eü. háttered van.
A gyerekes viselkedést (jaaaj, nem akarok bemenni aláírni) sokszor hasonló mentalitással jutalmazzák (értsd megnehezíted az ügyintézést, ők is ott fognak szopatni ahol érnek).
Csonttörésem volt. Elég súlyos a munkahelyen kívül történt. Motorbaleset.
De a baleset nélkül is felmondtam volna.
Nem gyerekes viselkedés.
19 vagyok, végeztem sulival és ez volt az első munkahelyem.
A fiatal korom miatt semmibe néznek ott és úgy bánnak az idősebbek meg a főnökök stb mint ha kevesebb lennék mint ők.
Nem néznek semmibe.
Csinálhatok olyat hogy megírom smsbe hogy nem fogok bemenni és küldjék a papírokat ki?
Egy csonttörés nem munkavegzest kizaro ok, különösen, ha gyógyult.
Erre hivatkozva nem mentesulsz a felmondás esetén kötelezően ledolgozando felmondási idő alól.
Szóval szépen bemész, ledolgozod még amennyit kell (30 nap - a ki nem vett szabadságok), aztán mehetsz isten hirlevel...
Nem gyógyult meg. Most lesz majd a műtétem nemsokára. Mert nagyon nem okés.. 3 darabra tört és rosszul forrt össze.
Es beleirtam a felmondasba hogy legyenek szivesek eltekinteni a felmondasi ido alol.
De itt az a kérdés hogy ha nem megyek be akkor milesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!