Csak szerintem lett volna jobb ha Boruto helyet Kawaki lenne a fő szereplője a következő generációnak?
Az lett volna a legjobb,ha meg sem születik ez a szenny nem hogy főhős váltás.
Az egész az elődje megszégyenítője.alá írom van benne 1-2 jó rész,de..mint egy nem várt filler olyan lett az egész sorozat.
Senki nem akart Naruto: next generations-t, ellenben mindenki akart egy Hashirama: previous generations-t. Amiben a rengeteg plot hole-t betömködik, s a millió kérdésre választ adnak, illetve a fasza csatákat, amiket soha nem láttunk, de mindenki látni akar (például Gengetsu vs Mu) mutatják meg. Valamint én megnéztem volna a háborút a 4 nation és az Uzumakik között. Az is lehett valami ám.
Úgyhogy teljesen mindegy amúgy, hogy ki a főszereplő. Nem vagyok amúgy a Boruto ellen, egyszerűen csak nem érdekel és tényleg mindenki ezen a véleményen van, hogy biza egy múltról szóló sorozat sokkal jobb és érdekesebb lenne.
Kawaki csak egy mentőöv volt,egy rakás irritáló karakter után muszáj volt egy kevésbé elkényeztetettet kitalálni.
Kérdező,Boruto nem zseni,csak kevésbé hülye mint a közkedvelt karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!