Hamisítványt rendeltem,mit csináljak?
Sziasztok!
Rendeltem egy oldalról a lányomnak egy cipőt,de mivel nem annyira vagyok jártas benne ezért nem tudtam egyből leszűrni hogy hamisítványokat árulnak,ezért megrendeltem, és azután elkezdtem utána járni,és csak akkor vettem észre hogy hamisítványt rendeltem, és így már nem szeretném a lányomnak adni mert ő ért ezekhez és egyből rájön hogy hamisítvány.
Szerintetek mit csináljak?
Vagy csak simán ne vegyem át?
Szülinapjára szerettem volna neki,úgyhogy még nem tudja.
Külföldről?
Nehez lesz visszaszerezni a penzt..
Kérdező, melyik webáruház? Csak a napokban volt itt pár kérdés mindenféle "nagy márkanév" domain-nevű webáruházakról, amikről két kattintással kiderül, hogy hamisítványt árulnak, vagy egyáltalán nem szállítanak...
Elviekben mindenkire vonatkozik a 14napos elállási lehetőség, de az adott esetben én is azt mondanám, hogy egyszerűen ne vedd át. Ha tényleg hamisítványt árul, úgyse fog fenyegetni/perelni, mert ő húzná a rövidebbet.
Szerintem akkor sem legális a dolog, ha valahol a kisbetűsben ott volt leírva, hogy "replikákat" árul. Ugyanis az kőkemény védjegybitorlás - ergo illegális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!