Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell tennem ma azért,...

Mit kell tennem ma azért, hogy egy éles AK-47-est vehessek magamnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se rendőr se katona se vadász. Sportlövő egyesületnél szoktam néha lőni, de még nem vagyok tag. Ott csak kispuskával és sportpisztolyan lövök. Van rá esély, hogy vehessek magamnak egy Kalasnyikovot? Vagy inkább felejtsem el? :( Várom a válaszokat a szakértőktől :)
2010. szept. 7. 21:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem nem lett belőle semmi, de nem is foglalkoztam vele megmondom őszintén! :)
2015. aug. 6. 19:04
 22/25 anonim válasza:
59%
Hát sok az idiota az tuti! Régen irtad de értelmes választ nem kaptál ezért irok. Lehet Ak-d simán csak elég rögös az út kishazánkban hozzá akkor érdemes ha lőni is szertnél nem csak nézegetni. Kell egy egyesületi leigazolás olyan ahol van nagykaliberes lövészet puskával csak olyan lőtér jó lőnöd kell egy 1.osztályú minősítést ( ezt utánna minden évben kell hogy tarthasd) kell pszihologiai vizsgálat 2. Db sportlövőnek 4 évente asszem :) meg erkölcsi bizi és egy ajánlás az országos sportlövő kamarától ezekkel helyi illetékes rendőrkapitányság ott igazgatás rendészeti osztály és ezeket leadod aztán megveheted. Na csak félautómata lehet a fegyver ,ennyi a kikötés ha nem kimondottan ak kell hanem csak a forma tetszik akkor hasonló a vz 58 cseh fegyver jó és megbízható csak olcsobb mint egy ak kb a vz 99e ft. De nézegetni a hatástalanított is jó az olcsobb nincs plussz költség. Annyit még , hogy azt többet éles nem lessz köszörülhetnek ott bármit. Több helyen megvan fúrva a cső az adagoló anblokk hiányzik a gázsugattyú szintén az elsütő szerkezetet pedig vagy kiszedik vagy megeongálják ugy hogy használhatatlan.Mo simán tartható ha ezek megvannak. Hamarabb kapsz erre mint marokfegyverre mert ez kevésbé rejthető!
2015. szept. 15. 10:10
 23/25 Wolfcatman válasza:
Hegesztgetés, meg reszelgetés, meg maffia, meg visszaalakítás! Javaslom, hogy nagyon nagy ívben kerüld az ilyesmit! Először is, életveszélyes. Másrészt, törvényellenes. Harmadrészt, életveszélyes.Ja, ezt már mondtam! :) Lehet saját törvényes AK-d, valóban rögös, de hidd el, nem lehetetlen. Sportlövőként tarthatsz ilyet, és ha már elhatároztad magad, ne elégedj meg valami szá
2016. ápr. 9. 23:35
 24/25 Wolfcatman válasza:
szánalmas airsoft játékszerrel. Hogy lehetsz sportlővő? Íme: [link]
2016. ápr. 9. 23:37
 25/25 anonim válasza:

1:Csináltass fegyvertartás engedélyt.

2:Menj el katonának.

2022. febr. 5. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!