Mit kell tennem ma azért, hogy egy éles AK-47-est vehessek magamnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se rendőr se katona se vadász. Sportlövő egyesületnél szoktam néha lőni, de még nem vagyok tag. Ott csak kispuskával és sportpisztolyan lövök. Van rá esély, hogy vehessek magamnak egy Kalasnyikovot? Vagy inkább felejtsem el? :( Várom a válaszokat a szakértőktől :)2010. szept. 7. 21:44
11/25 anonim válasza:
figyu,ha komolyan gondolod elmondok valamit,ma magyarországon 40 és 80 ezer forint között vásárolhatsz ak-47-est vagy gitártáras gépkarabélyt,ezek természetesen vagy 45 fokos szögben töltényűrnél megfúrtak vagy hegyesztett elemmel(kel) rendelkeznek,ezeket a maffia megveszi és visszaélesíti,tehát nagy tűzerővel rendelkeznek.
vegyél vaterán olyat ami csak lehegesztett,a leírásba odafogja írni az eladó,ha nem ,kérdezd meg,a fegyverhez adnifognak papirokat melyek szerint nem éles,vidd el 1 olyan emberhez aki a hegesztéseket lecsiszolja,vagy akár magad is megcsinálhatod,de az is lehet, ha vaterán megveszed és felhívod az eladót van rá esély h. hamar kiderül hogy éles a fegyver,tehát sok szernecsét:)
12/25 Eskemo válasza:
Meghoztad a kedvem, köszi mindenkinek. Neked meg sok szerencsét hozzá! =]
13/25 anonim válasza:
Legálisan nem elérhető,egyébként neked olyan 50 alatt nem nagyon lesz AK 47-esed de inkább 100 ezer forint lesz az csak megfelelő embert is kell találni hozzá nem árulnak minden második utcán.
14/25 anonim válasza:
Lehet éles ak 47-esed legálisan Magyarországon. Csak félautomata lehet, és sportfegyvertartási kell hozzá. Otthon is tarthatod páncélban.
15/25 anonim válasza:
kedves utolsó válaszoló köszönöm végre egy értelmes ember aki ért is hozzá az ilyen félautomata ak-47 pedig tudtommal nem akarok hülyeséget mondani olyan 150 körül mozog de nem vagyok teljesen biztos
16/25 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ az állapotától, de újonnan inkább 200k felett vannak. Egyébként szlovákiában lehet akár automata sportcélra tartott fegyvered is.
18/25 anonim válasza:
Egyszerűen, ha nem tudsz szerezni AK-t,akkor egy airsoft is megteszi. Ugyanúgy néz ki, Műanyag BB-t lő ki, elektromos. 40 körül van, tökéletes, ha csak gyönyörködni szeretnél benne.
19/25 anonim válasza:
Persze! 40 rongyért ki az a gazdag p*csájú elkényeztettet p*cs aki vesz egy műanyag kis fos ak-t b+? 40 rongyból már olyan légpuskát veszel hogy vadászni tudsz vele ember rádásul full fémből van, na az nem megy tönkre amiatt nem kell aggódni.
20/25 anonim válasza:
Látom mostanában újra írtak ide. Kérdezőtől kérdezném hogy lett-e belőle valami? :) Amúgy innen lehet kapni sportra. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!