Hány év után törölted magad a Facebookról?
Figyelt kérdés
Én ma tettem meg lassan 12 év után, mert már 4 éve zaklat a családom egy tagja és meguntam.2021. dec. 27. 17:58
11/17 anonim 

válasza:

"7. Arról a profilról nem, amit tiltok, de 100 másik kamuról igen, amit tiltani kéne még. Ez az, amire én egy másodpercet, ga szentelnék, időpocséklásnak éreznék."
Ezt érti valaki?
12/17 A kérdező kommentje:
Melyik része okoz gondot?
2021. dec. 27. 19:23
13/17 A kérdező kommentje:
10. Nem azt, hogy hány év múlva, hanem hány év után. De ez a kérdésben benne van.
2021. dec. 27. 19:26
14/17 A kérdező kommentje:
És mivel múlt idő a kérdés, ez azokra vobatkozik, akik már törölték magukat. Nem annyira bonyolult szerintem.
2021. dec. 27. 19:27
15/17 anonim 

válasza:

Én csak egyetlen egy zakkant mamahoteles 45 éves pasit ismerek, aki törölte magát a facebookrol. Mégpedig azért, mert több nője volt párhuzamosan, és rajottek a nők a turpissagra. És felvettek egymással a kapcsolatot.
A zakkantnak nem volt más választása. 🤣
16/17 anonim 

válasza:

Ja és 5 év után törölte magát. Kolléga volt és ő maga mesélte el a szitut.
17/17 anonim 

válasza:

Egy ember miatt senki mással ne legyek kapcsolatban, ne lássam a hasznos infókat, pl hogy hova megy a társaság tekerni, milyen könyveket ajánl a könyvklub - hát nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!