Hogy töröltetem facebookról a képemet, amit egy oldal rakott ki?
Figyelt kérdés
Többször jelentettem már(kb 50x), nem történt semmi, a régi sulim egyik facebook oldala rakott ki rólam, a volt barátomról, és ket régi barátunkról egy közös képet, ami engem nagyon zavar. Küldtem nekik üzenetet, de semmi reakció, szerintem azt már nem kezelik mert van sok másik oldala is. A kérdésem az, hogy hova, kinek tudok írni hogy leszedjék? Vagy mit tudok tenni? Hiába jelentgetem napi szinten, nagyon dühítő..2019. jan. 13. 08:51
1/1 anonim válasza:
Nálunk a sulinkba aláírattak egy szerződést év elején amiben kisbetűsen szerepelt az is, hogy kirakhatnak a közösségi oldalakra képet rólad. Ha nálatok is volt ilyen akkor hiába jelentgeted, max ha szépen kéred talán leveszik.
Ha ez nem volt akkor fordulhatsz a vezetőséghez is, hogy ebbe te nem egyeztél bele stb. aztán mehet a rendőrségre is bejelenteni.
De megjegyzem mindenki le fogja szarni, mivel az csak egy kép. Ha jó kedvükben vannak a sulisok meg a rendőrök talán foglalkozni fognak ezzel az üggyel. Amúgy meg neked sem kéne, rengeteg olyan kép van fenn neten rólad amit még csak nem is tudsz, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!