MIT tegyek? Tegnap elfelejtettem valaszolni egy uzenetre messengeren. Azt irtal egy Jobaratom h remeli h rokonoknal vagyok az unnepen. Ott is vagyok de ha irok neki mobilnetrol, nem fogja ram h kamuzok? Nem mondja azt, mivel tudok irni netrol, nem is
Figyelt kérdés
ott vagyok, hiaba mobilnetrol irok? Ezen aggodom egy kicsit. Vagy inkabb holnap irjak neki, amikor jovok haza?2021. dec. 25. 20:46
21/28 anonim válasza:
Élvezd ki a családlátogatást! Nem vagy köteles akkor is a telefonon lógni, ha társaságban vagy.
22/28 anonim válasza:
Na mi lett, dobta vegul a baratsagot az illeto? Mert ha igen, ne band, aki ilyenen hisztizik, az annyit is ert!
23/28 A kérdező kommentje:
Nem látták még az üzenetet, ideges vagyok emiatt nagyon, gyermekkori jóbarátaim és azt mutatták h szeretnek engem. Ezért is félek, hogy mi lesz
2021. dec. 26. 23:08
24/28 A kérdező kommentje:
Borzalmasan félek, nem tudok aludni se, több embert vesztettem már el életemben, nem akarom őket is, a karácsonyi üdvzlésük is olyan jól esett
2021. dec. 26. 23:10
25/28 A kérdező kommentje:
Én is szeretem őket, ezért is félek
2021. dec. 26. 23:12
26/28 A kérdező kommentje:
Nyugtassatok meg kerlek
2021. dec. 26. 23:20
27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok emiatt
2021. dec. 26. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!