Vicces lenne tíz évnél régebbi kérdésekre válaszolni?
Inkább arra lennék kíváncsi,hogy írna e vissza a kérdező.
Van egy csomó kérdés,ami érdekel és érdekes lenne tudni,hogy ennyi idő alatt vajon mi történt.
Egy kérdés volt,nem is olyan régi,de nagyon szerettem volna tudni,mi lett a folytatás.
Írtam hozzászólást kb 3-4 hónappal utána,aztán többen írtak még később is,de sajnos semmi..
Miért lenne?
Van itt a kereső, kiad találatokat, kérdeztek, én meg válaszoltam.
Múltkor le is bszott valami nőstény, miért válaszolok egy 8 évvel ezelőtti kérdésre. Írta ezt szintén válaszolóként, az enyémre reagálva...szóval neki bármit, másnak meg kuss van, tipikus esete.
Szerintem azért nem írnának vissza legtöbbször,mert a többség idetéved egy rövid időre,aztán sokáig nem használja az oldalt.
Sokan régi már nem használt, megszűnt email címet használtak, elfelejtették a jelszót,aztán nincs lehetőség újat kérni, pedig lehet,hogy azóta is használja az oldalt csak új regisztrációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!