Amúgy nektek nincs elegetek azokból az emberecskékből, akik bele kötnek a helyesírásba? XD Ahelyett, hogy inkább válaszolnának a kérdésekre.
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 20:39
1/21 anonim válasza:
Engem rohattul zavarnak az ijen hüje emberek, most mit szól bele abba,hogy én hogy szokom írni a dolgokat? Ha megakarlya érteni úgyis megérti, ha meg nem, akkor esz van.
2/21 anonim válasza:
Ja, elege pajaszt dólog beszolingatni a hüje hejessirass miatt, me ag menö am de kul!
3/21 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, nem tudom minek kell belekötni. Attól mert valaki elkezd hisztizni a helyesíráson, még a másik egyén nem fog tudni jobban írni.
4/21 anonim válasza:
Engem általában szintén zavar. Akkor nem, ha a kérdésnek az a lényege, hogy az illető mennyire okos és "inteligens" (sic!), mennyire csicska és buta hozzá képest mindenki. Meg akkor, ha annyira brutálisan rossz vkinek a helyesírása és a fogalmazása, hogy érteni nem lehet a kérdést. Annyi igényesség legyen már az emberben, ha mástól segítséget kér, hogy legalább érteni lehessen a szöveget, még ha nem is 100%-osan helyes.
5/21 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy valaki direkt ír ékezetek nélkül, illetve elírásai vannak, vagy simán buta és a halyót meg a jáccunkot nem tudja leírni.
6/21 anonim válasza:
Nekem a tegnapi "megmuszáj" volt a csúcs...😂😂😂😂😂
7/21 anonim válasza:
*Amúgy nektek nincs elegetek azokból az emberecskékből, akik belekötnek a helyesírásba? XD Ahelyett, hogy inkább válaszolnának a kérdésekre. Aki egy bunkó paraszt, az ne is válaszoljon!
Javítva: kettő vessző, egy igekötő, egy felkiáltójel.
Egyéb megjegyzések: az XD elhagyható, emberecskék helyett emberkék, mivel már így is kap kicsinyítő képzős. Az "Ahelyett..."-tel kezdődő mondat lehetne az előző mondat tagmondata.
8/21 anonim válasza:
jdehgy ncs legm faski.vn huj fszkal
9/21 anonim válasza:
Csak ha elirás, vagy autocorrectes hiba miatt kötnek bele.
Ha kérdést írok ki, általában ékezetteo írok, abba nem tudnak belekötni, válaszban meg gyorsabb ékezet nélkül írni-ha tudja az ember a valaszt. De ha kidobja a telefon az ékezetes verziót, akkor kiválasztom azt.
10/21 anonim válasza:
Na meséljetek, miért lettem lepontozva? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!