Így odaírhatom a címzettet?
A,
Címzett neve
Irányítószám
Város
Pf.:postafiók száma
B,
vagy mondjuk így?
Címzett neve
Irányítószám, Város
Pf.:postafiók száma
C,
vagy így?
Címzett neve
Irányítószám, Város, Pf.:postafiók száma
D,
Vagy mondjuk így?
Név
Város
Postafiók
Irányítószám
Melyik a legjobb, vagy mindegyik jó, vagy ahogy kifér? Én olyan sorrendbe' szeretném; ahogy meg van adva. Jó úgyis, vagy máshogy kell; vagy ez csak egy minta, vagy úgyis megtalálják? Ja meg még legalulra oda beírnám, hogy Magyarország. Amúgy én is Magyarországról is küldeném a küldeményt, és nincs is messze az adott város, ismert nevű hely. Szóval én még szerintem, hogy Magyarország, odaírom.
Miért nem akarsz egyből regényt írni a borítékra? Vagy viccből visszafelé írni mindent?
Hülye-e vagy?
Kb. nyolc másodperc alatt megtalálja az ember a google segítségével a magyar posta honlapján a helyes címzést. Hogy miért érdemes betartani az ajánlást? Mert automata válogatja a leveleket.
Hány éves vagy, hogy ilyesmi jár az eszedben? Mi a célod a levéllel, az, hogy ne érjen oda a címzetthez? Mert akkor bátran szórakozz a címzéssel.
Bónusz kérdés: mi a pék kócos füléért akarod még külön odaírni, hogy Magyarország? Rajtad kívül mindenki számára egyértelmű. Egyáltalán van neked jogod gondozó nélkül internetezni meg leveleket írogatni?!
mert így mondják előre, hogy szám, város, postafiók. :)
meg még valahol láttam, hogy oda van írva,hogy ország is; és akkor gondoltam , mert miért ne, meg nehogy lemaradjon; én azért szorgalmas leszek, és odaírom. :) Szerintem azzal nem téveszthetik el, ha még pontosabban leírom, az országot is. :) Tehát attól nem lesz nekik semmi bajuk. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!