Most akkor bír vagy utál a tanárom?
Idén kezdett el tanítani egy tanár akivel gyakorlataink vannak. Rengeteg rosszat halottam és állítólag mindenki fél tőle annyira bunkó. Ő férfi szerintem negyven egy két éves lehet több nem hiszem. Én lány vagyok. Na hát az első órán bunkó volt de nem volt vészes. Az ikertestvérem forgatta a szemét úgy hogy megjegyezett minket. Utána órákon már kisasszonynak hívott és nagyon segítőkész volt szóval állandóan segített. Én nem igazán mutattam az órákon hogy bírom nem is igazán bírom. De aztán volt olyan óra hogy teljesen utálatosan viselkedett és bunkon. Volt olyan óra ahol meg teljesen zavarba jöttem mert megkérdezte hogy van e barátom, meg hogy félek e tőle. Órákon mindig amikor rám nézz mélyen a szemembe nézz mintha olvasna a gondolataimba, akkor nagyon zavarba jövök. A mostani órán engem kért meg hogy segítsek egy lánynak mert megy versenyre, engem aki nem tud semmit és nagyon szerencsétlen is. Utána meg jött oda és mindenbe bele kötött! Most akkor mi van? Nagyon össze vagyok zavarodva és egyre jobban idegesít! Köszi annak aki végig olvasta.
16/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!