Ha a tanárom folyton lájkolja a képeket amiket felrakok magamról az nem fura egy kicsit?
Figyelt kérdés
Rajta kb 4 tanár van meg de ők szinte a profilképet lájkolják ő meg szinte mindent és a suliba is eléggé sokszor mosolyog rám ha szembe találkozok vele szóval nem értem mi lehet2021. jan. 31. 00:11
1/5 anonim válasza:
De.Nagyon vigyázz vele,ez egy pedofifikás!De az is lehet,hogy csak kedves.
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen képek szerintem. Szóval érted, ha pl. ilyen szülinapi összejövetelős, ünneplős képet lájkol, az oké. Mondjuk mivel azt írtad, hogy folyton lájkolja a képeid, és az embernek csak évente egyszer van szülinapja.. :D Szóval na, ha egy tanár ilyenfajta képeket lájkol, szerintem az nem gáz, de ha olyan képeket, ahol pl. kihívóbb ruhában van az adott személy, vagy csak szimplán sokan ugye szoktak képet felrakni magukról, mellé egy idézet.. na, ezeket így folyton lájkolni fura. De pluszban a suliban folyton mosolyog, ha összetalálkoztok, meg minden, az így elég fura. Másokkal is így viselkedik? Lájkolja a képeket, mosolyog rájuk? Ha igen, akkor lehet csak szimplán egy tanár, aki próbál jó fej lenni, vagy valami, de ha csak veled ilyen, az már eléggé fura.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak velem, és rólam rakok ki képeket azokat úgy értem hogy igen ahogy írtad.
2021. jan. 31. 10:21
4/5 A kérdező kommentje:
Ilyen kicsit kihívós szóval akkor megfigyelem máskor is mert más tanár ezeket ne lájkolja csak ő
2021. jan. 31. 10:22
5/5 anonim válasza:
Nos.A facebookon be lehet állítani, hogy XY ne láthassa azt amit megosztasz.Próbáld ki. De a szüleidnek, is beszélhetnél erről.Egyébként ha férfi, akkor itt vonzalomról van szó. Csak az nem mindegy, hogy mi áll a háttérben. Lehet, hogy van egy lánya, vagy volt egy lánya akire esetleg emlékeztetted.pl én lájkolom a fekete macskás képeket, mert volt egy fekete macskánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!