Ha van egy Valentino taskam,akkor lenyegeben az egy designer taska? Mint pl.: Gucci,Louis Vuitton?
Egy honapja vettem egy Valentino taskat, Mario Valentino van beleirva. Akkor ez most egy designer taska?
Bocsanat,nem nagyon konyitok ezekhez a dolgokhoz.😅
Nem hiszem.
Az ismert Valentino tervezőnek a keresztneve Valentino, tehát ő nem Mario Valentino, hanem Valentino Clemente Ludovico Garavani.
De nyilván a táska ára is árulkodó lehet.
Értem,köszönöm.
Hát nem egy drága darab, olyan 39 000 körül vettem.
A lényeg, hogy neked jó legyen. Mindegy a márkája :)
Lehet nagyon szép márka nélkül is. Nem ettől függ. Egyébként annyira nem volt olcsó, úgyhogy biztosan nem gagyi, hanem jól össze van rakva és jó anyagból van.
Valentino Garavani a híres tervezõ teljes neve. Marióról még nem hallottam.
Ezen az áron pedig eleve kizárt, hogy ez egy Valentino vagy bármilyen designer táska legyen.
Ettõl még biztos szép :)
Ugyan régi a kérdés, de hátha másnak hasznos lesz a válasz!
Nem, a Mario Valentino márka egy másik designer márka, de nem a high end vonalon.
Az a Valentino akire gondoltál az Valentino Garavani, neki több száz ezer forintos tétel egy-egy darabja. Ám nekik is van olcsóbb vonala, ami leginkább a fiatal nőket célozza meg, ez a RedValentino. Tehát ez is Valentino Garavani cégcsoport! Tőlük lehet olcsóbban beszerezni táskákat, ruhákat, cipőket, kiegészítőket, kb 100 ezer forinttól felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!