Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha van egy Valentino taskam,ak...

Ha van egy Valentino taskam,akkor lenyegeben az egy designer taska? Mint pl.: Gucci,Louis Vuitton?

Figyelt kérdés

Egy honapja vettem egy Valentino taskat, Mario Valentino van beleirva. Akkor ez most egy designer taska?

Bocsanat,nem nagyon konyitok ezekhez a dolgokhoz.😅

2021. dec. 13. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Az ismert Valentino tervezőnek a keresztneve Valentino, tehát ő nem Mario Valentino, hanem Valentino Clemente Ludovico Garavani.

De nyilván a táska ára is árulkodó lehet.

2021. dec. 13. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm.

Hát nem egy drága darab, olyan 39 000 körül vettem.

2021. dec. 13. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy neked jó legyen. Mindegy a márkája :)

Lehet nagyon szép márka nélkül is. Nem ettől függ. Egyébként annyira nem volt olcsó, úgyhogy biztosan nem gagyi, hanem jól össze van rakva és jó anyagból van.

2021. dec. 13. 13:03
 4/7 anonim válasza:
58%
Mario Valentino nem ugyanaz, mint a "híres" designer Valentino, neg csak nem is egy ágazata. De attól még szép darabjai vannak.
2021. dec. 15. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez így van,tényleg szépek.
2021. dec. 15. 17:11
 6/7 anonim válasza:
73%

Valentino Garavani a híres tervezõ teljes neve. Marióról még nem hallottam.

Ezen az áron pedig eleve kizárt, hogy ez egy Valentino vagy bármilyen designer táska legyen.

Ettõl még biztos szép :)

2021. dec. 27. 23:27
 7/7 anonim válasza:
78%

Ugyan régi a kérdés, de hátha másnak hasznos lesz a válasz!

Nem, a Mario Valentino márka egy másik designer márka, de nem a high end vonalon.

Az a Valentino akire gondoltál az Valentino Garavani, neki több száz ezer forintos tétel egy-egy darabja. Ám nekik is van olcsóbb vonala, ami leginkább a fiatal nőket célozza meg, ez a RedValentino. Tehát ez is Valentino Garavani cégcsoport! Tőlük lehet olcsóbban beszerezni táskákat, ruhákat, cipőket, kiegészítőket, kb 100 ezer forinttól felfelé.

2023. febr. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!