Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináltál mikor értesültél...

Mit csináltál mikor értesültél szept.11-ről? Mit éreztél?

Figyelt kérdés

Én 8 éves voltam, de csak a híradóra emléxem, és arra, hogy a felnőtt ismerőseim közül mindenki erről beszélt.

Most utólag megkérdeztem anyám. Ő azt mondta, hogy hetekig féltek egy újabb világháborútól. De arra például nem emlékszem, hogy mi történt 2002-ben. Hiszen csak 2003-ban támadták meg Irakot, addig mit csináltak ? Találgatták, hogy ki tehette? Mi ment a híradóban?

Arra tisztán emlékszem, hogy már az elején mutatták Oszama képét, és nem értettem, hogy mi köze van az egészhez Szaddamnak.

2010. szept. 6. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor mentünk a Leonardo-programmal Olaszországba, Bresciába, de majdnem nem mentünk. Pedig már be volt fizetve a busz, meg minden
2010. szept. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!