Milyen kést hordasz magadnál a mindennapokban?
21.-re.
Van ismerősöm, aki rendszeresen megszól a késhordásom miatt. Aztán ő volt a legjobban megsértődve, és ott nyüszített, mikor egyszer nem adtam neki oda, egy küldemény átvételnél, ő meg átvette bontatlanul az árut, és rávertek 400-at a cégnél, mert sérült volt a készülék.
Nem, én maximálisan tisztelem a kést, mivel a harcművészet megtanított rá, hogy hol és mikor van helye neki.
Ellenben veled, aki a bicskát egy pokoli, ördögtől való dolognak állítja be.
Egy toll vagy ceruza is lehet nagyon veszélyes, csak valószínű nem értesz ezen részéhez semmit sem az ég adta egy világon.
Nem az eszköz a gond, hanem akinek a birtokában van.
Egyébként a törvény meghatározza milyen kést hordhatsz magadnál teljesen legálisan, innentől kezdve nincs is miről beszélni...
21
istenem..
Nincs arról szó hogy egy rambó,vagy tipik olasz rúgós késsel járkálj,vagy ilyesmi,hanem azt hogy néha jó ha van valami nálad..
Tudod,alkalmaként néha nem árt ha van valami,pl ha valaki ki kell bontani...
vagy valamit le kell vágni,vagy ezernyi indok..
Nyilván aki kés hord,nem fog midenkit leszúrni mert rá jött az 5 perc..
Ez olyan hogy ennyi erővel adol egy paranoid skirofének egy ak47-es,aki megjárta afganisztánt,irakot,szíriát,és még 8 tárat,és még az fegyver az rossz,meg az csúnya,mert fegyverek tehetnek erről,mert sok bolond van aki még egy kést se lehet kezében adni,mert annyira hülye..
Én szerelő vagyok ezért hordok kést magamnál.
Dewalt szerelő kés egyébbként
Általában van nálam egy Olfa tapétavágó kés is.
Valamint makita bit készlet és egy pici stabilo vízmérték.
Ceruza toll filctoll és mérőszallag.
ZT 0350
Victorinox Spartan
+ melóban Leatherman Wave
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!