Milyen kést hordasz magadnál a mindennapokban?

10
Tökre mind1 hogy hol laksz,Országban minimum minden 3dik ember hord magánál kést vagy bicskát :)
De csak durandán hordanak?
Amúgy elmondom,nem csak cigány telepen hanem még nagyobb városok, például Budapesten is hordanak..

"Kizárólag rejtve, mert ha előveszem mondjuk felbontani egy zacskót vagy bármit, azonnal mindenki megriad és még rám hívják a kommandósokat..."
Ez mennyire életszerű a hétköznapokban hogy egy zacskó felbontásához kés kelljen?
Pont ezért néznek pszichopatának, mert valami kis pöcsös komplexusos incelek lehettek, akik ebbe élik ki magukat hogy kést hordanak maguknál az utcán, mert az annyira szükséges. De persze értem én, mindenki hülye, csak a késsel szaladgálók a helikopterek. :D

18
Képzeld,van egy kis bicskám,ami pont erre használom...
"Ez mennyire életszerű a hétköznapokban hogy egy zacskó felbontásához kés kelljen?"
Mert nem mindenki hordja az félházat az hátán,és talán egy normál váltáskában tuti van egy bicska/kés...
18.-ra.
Zacskó. Nem a perforált kajás zacskó van csak a világon ám. Ipari és speciális postai csomagok is vannak.
De ott a levélbontás, egy alma felvágása, egy kilógó cérnaszál elvágása, egy ceruza kifaragása, egy zárnyelv benyomása, egy papírlap elvágása,...
És ott vannak a kiegészítői. Pl.: csipesz a kullancsra, dugóhúzó a borhoz, csavarhúzó a kezedben maradt kilincsre,...

Ha valaki valami erdőjáró, nagy vadkempingező vagy hasonló, horgász akármi, megértem. De ha valaki csak így előkapja a bökőt, hogy azzal bontsa fel a sóspisztáciát, hát nem csodálom ha flúgosnak nézik.
Ti akik lobbiztok itt a késhordás mellett, valami ilyen karakterek vagytok mint ebbe a videóba nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!