Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen kést hordasz magadnál...

Milyen kést hordasz magadnál a mindennapokban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

10

Tökre mind1 hogy hol laksz,Országban minimum minden 3dik ember hord magánál kést vagy bicskát :)

De csak durandán hordanak?

Amúgy elmondom,nem csak cigány telepen hanem még nagyobb városok, például Budapesten is hordanak..

2021. dec. 9. 09:28
 12/27 anonim ***** válasza:
11%
Fura, én ezt nem tapasztaltam, de úgy tűnik akkor felétek mindenki rambónak képzeli magát.
2021. dec. 9. 09:32
 13/27 A kérdező kommentje:

12.-re.

Lehet, hogy csak nem figyelsz.

[link]

[link]

2021. dec. 9. 09:38
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Az elmúlt nem is tudom, mondjuk 4 évben egyetlen embernél láttam ilyet, aki ilyen késb*zi volt. Egy időbe hordtam magamnál paprikasprayt, aztán egy idő után azt kérdeztem magamtól hogy "még is mi a fracnak", úgy se nagyon mer senki belém állni.
2021. dec. 9. 09:40
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
Kést otthon, a konyhában tartok. Utcán mit kezdjek vele?
2021. dec. 12. 22:11
 16/27 anonim ***** válasza:
6%

12

Jah,mert biztosan

2021. dec. 13. 04:49
 17/27 anonim ***** válasza:
19%

"Kizárólag rejtve, mert ha előveszem mondjuk felbontani egy zacskót vagy bármit, azonnal mindenki megriad és még rám hívják a kommandósokat..."

Ez mennyire életszerű a hétköznapokban hogy egy zacskó felbontásához kés kelljen?

Pont ezért néznek pszichopatának, mert valami kis pöcsös komplexusos incelek lehettek, akik ebbe élik ki magukat hogy kést hordanak maguknál az utcán, mert az annyira szükséges. De persze értem én, mindenki hülye, csak a késsel szaladgálók a helikopterek. :D

2021. dec. 14. 14:17
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

18

Képzeld,van egy kis bicskám,ami pont erre használom...

"Ez mennyire életszerű a hétköznapokban hogy egy zacskó felbontásához kés kelljen?"

Mert nem mindenki hordja az félházat az hátán,és talán egy normál váltáskában tuti van egy bicska/kés...

2021. dec. 14. 14:22
 19/27 A kérdező kommentje:

18.-ra.

Zacskó. Nem a perforált kajás zacskó van csak a világon ám. Ipari és speciális postai csomagok is vannak.

De ott a levélbontás, egy alma felvágása, egy kilógó cérnaszál elvágása, egy ceruza kifaragása, egy zárnyelv benyomása, egy papírlap elvágása,...

És ott vannak a kiegészítői. Pl.: csipesz a kullancsra, dugóhúzó a borhoz, csavarhúzó a kezedben maradt kilincsre,...

2021. dec. 14. 14:26
 20/27 anonim ***** válasza:
14%

Ha valaki valami erdőjáró, nagy vadkempingező vagy hasonló, horgász akármi, megértem. De ha valaki csak így előkapja a bökőt, hogy azzal bontsa fel a sóspisztáciát, hát nem csodálom ha flúgosnak nézik.

Ti akik lobbiztok itt a késhordás mellett, valami ilyen karakterek vagytok mint ebbe a videóba nem?

www.youtube.com/watch?v=YAD0a6wWFrI

2021. dec. 14. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!