Tokio Revengers- szerintem egynek elmegy (magyar fordításról nem tudok, anime is van hozzá)
Chainsaw Man- van magyar fordítás is és lassan jön hozzá az anime
Akagami no Shirayukihime- szintén van hozzá anime. AnimeAdditchon fordították valameddig. (Romantikus)
A Tokyo revengerst kiolvastam angolúl amedigg tudtam. De a Cahinisaw Mant majd utána nézek. Előre is köszönöm.
Ha valaki tud még nyugodtan írjon. ^_^
Nem baj ha nincs meg magyarul.
Majd elolvasom mindet amit ide írtatok mangákat.
Még lehet írni mangákat mert én gyorsan olvasok. Előre is mindenkinek köszönöm. ^_^
Defense Devil
Pandora Hearts
Noragami
Akatsuki no Yona
Árnybíró - Shin Angyo Onshi
Gunnm
Ludwig Kakumei
Tsubasa: RESERVoir CHRoNiCLE
xxxHOLiC - ajánlott az előzőhöz
Talán a Kuroshitsuji (angol címén Black Butler) tetszhet neked ha szereted a thrillereket, dark fantasy-t és esetleg a szolga-gazda kapcsolatra épülő történeteket.
De először ajánlatos mangában végig olvasni és csak utánna belefogni az animébe a filler részek és filler évad (második évad) miatt...
Angolul itt egy link az eddigi összes megjelent fejezethez:
Köszönöm szépen
8 - szeretem a thriller meg a horror mangákat is de viszont a szerelmes vagy akció dusakat is. ^_^
Még lehet írni mangákat.
Szia!
Ha szereted a horrort Junji Ito alkotásaiba beleszeretsz majd. Elég nehéz rájuk bukkani de megéri.Ha komédia akkor Grand Blue:)
Fantasyba nem vagyok otthon de személyes kedvencem a Naruto (nyilván haha) és a Jujutsu Kaisen is nagyon jóra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!