Irnátok nekem egy oldalas fogalmazást a nyárról? E/1 személyben :D?
Nyári élményeim
Ez a nyár volt életem legizgalmasabb és legrövidebb nyara. Szerencsére, csak jó érzésekkel tudok visszagondolni erre a nyaramra.
Mikor az iskolának vége lett, másnap már mentem is XY-ra a nagyszüleimhez nyaralni. Nagyon jó volt, mert az unokatestvérem is jött velem. Első napon sokat beszélgettünk a nagyiékkal, mert sajnos ritkán látjuk egymást. Második napon az unokatestvéremmel bejártuk azokat a helyeket, ahol kisgyerekként együtt játszottunk, nagyon jó volt nosztalgiázni, felidézni a régi dolgokat. Másnap nagyiékkal elmentünk a közeli városban lévő strandra, sokat úsztunk, élveztük a vizet, és a napsugarakat. Sajnos másnap már csomagolhattunk, és irány haza, de megbeszéltük a nagyiékkal, hogy ezentúl megpróbálunk sűrűbben találkozni.
Miután hazaértem, kicsomagoltam, anyáéknak élménybeszámolót tartottam, majd találkoztam a barátaimmal. Két hétig otthon voltam, ilyenkor majdnem minden nap a barátaimmal voltam, kutyát sétáltattam, vagy éppen végigaludtam az egész napot.
Július elején apukám mondta, hogy készüljek, mert nemsokára megyünk campingezni. Annyira örültem neki, mert nagyon szeretek sátorozni. (Szeretem a természetet.) Egy hétig sátoroztunk. Ez idő alatt megtanultam horgászni, bográcsban készíteni a finom gulyáslevest. A közelünkben még mások is campingeztek, volt mikor a szüleim áthívták a mellettünk nyaralókat, és összeismerkedtünk velük. Jó volt, mert velem egykorú gyerekek/fiatalok is voltak. Nagyon gyorsan elment ez a hét.
Hazatérésem után rögtön átmentem a legjobb barátnőmhöz/barátomhoz, és órákon keresztül beszélgettünk. Aztán arra jutottunk, hogy valamelyik hétvégén elmehetnénk sátorozni a többiekkel. nagyon be voltunk zsongva, másnap le is beszéltük a szüleinkkel, és irány a természet. Szerencsére sokan voltunk, jó volt a hangulat, este rémtörténetekkel rémiszgettük egymást. Reggel aztán összepakoltuk a sátrakat, és mindenki ment haza.
A nyár többi részét otthon töltöttem, vagy néha átmentem a barátaimhoz, vagy ők látogattak meg engem.
Remélem a következő nyaram is eseménydús lesz, úgy mint az idei.
A nyaram
Kempingezni voltunk Siófokon. Jól indult, főleg a helykeresés, mert mindenki máshová akarta állítani a sátrat. Mikor megtaláltuk a megfelelő helyet, én gyorsan kiütöttem magamat 2 szem Xanax-szal, így nem csesztettek, hogy segítsek a sátorállításba. Mikor este magamhoz tértem, csak annyit láttam, hogy öt, legalább 2 méter 15 centi magas holland kiugrik egy roncsból. Gyorsan raktak is a sátrak között egy hat méter magas tábortüzet, és kipakolták a kocsiból a magas alkoholtartalmú italokat. Én, és az egész családom is azért imádkoztunk a sötétben, hogy mikor kocsiba ülnek, ne tolassanak a sátrunkba. De szerencsére a legtöbbjük csak állathangokat utánzott.
Másnap találtam egy hosszú drótkötelet, amire felakaszthattam volna magamat, de mire megtaláltam volna a megfelelő fát, eltűnt.
Egy nap aztán nagy szélvihar és eső támadt, és ekkor derült ki az is, hogy a sátrunk egy igen mélyen, de kicsit sem feltűnően kitaposott árokban fekszik, így lényegében először voltunk vízben az egész nyaralás alatt. Miután 110 km-t utaztunk, hogy az összes fontosabb értéktárgyunk elázzon, a család feje úgy határozott, hogy hazatérünk.
Nem kell írni, hogy nem volt vicces, szerintem se, át is éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!