Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen dolog ez már hogy nem...

Milyen dolog ez már hogy nem ihatok?

Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek és amellé elvileg nem szabadna innom alkoholt. Volt egy pszichés betegségem és azért állitottak be gyógyszert, antipszichotikumot. Szüleimmel élek 31 éves vagyok és ki vagyok már hogy beleszolnak megtiltják nekem az italt. De mondom én az én életem azt csinálok vele amit akarok. Egyszerűen ha iszok akkor érzem magam felszabadultnak és jól érzem magam. Most miért kell megfosztani ettől az örömforrástól engem?? Én életem, miért nem csinálhatom azt amit én akarok? De komolyan úgy elmennék bulizni, iszogatni élvezni az életet, mint más
2021. dec. 2. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Igyal, mi tart vissza? Nem kar erted.
2021. dec. 2. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az alkohol rosszat tesz a mentális állapotodnak, vagy pedig a gyógyszert hatástalanítja, vagy olyan tünetet okoz a kettő keverése ami káros rád nézve, akkor el kell fogadnod, hogy az egészségi állapotod lemondásokkal is jár. Ne csak azt nézd, hogy nem ihatsz és emiatt büntetésben vagy, hanem lehet rosszabbra fordulnak az állapotod, esetleg ön/közveszélyes leszel emiatt és olyan dolgot teszel amit egyrészt megbánsz utólag, másrészt bajba kerülhetsz miatta.
2021. dec. 2. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:
:/
2021. dec. 2. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Az alkohol amúgy is káros, menny el elvonóra
2021. dec. 7. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!