Mit lehet csinálni az alkoholos lehelettel?
Tegnap voltam egy kollégiumi bulin, ami elég durvára sikerült. Minden szart összeittam, vodkát, rumot, sört, bort. Szerencsére nem vagyok másnapos, de árad belőlem az a büdös alkoholszag, ahogy bomlik le. Mostam fogat kétszer, szájvízzel öblögettem, de így is érezni lehet. A gond az, hogy 10-re mennem kell előadásra, ahol már ellőttem az összes hiányzási lehetőséget. Ez olyan óra, ahol kis teremben vagyunk össze zsúfolva, a tanár feldob egy témát, és mindenkinek véleményt kell alkotni, tehát muszáj lesz beszélnem, és nagyon gáz, ha dől belőlem a piaszag. Szájmaszkom van, de csak az a gagyi vékony, simán keresztül érződik rajta. Szobatársam javasolta, hogy egyek, de semmi étvágyam. Csináltam szendvicset, de pár falat után kihánytam. Milyen ötleteitek vannak? Hogyan lehetne eltüntetni a szagot?
21/F
Sehogy.
Ez bomlik benned, és jön ki.
Nem csak a szádon, hanem a bőrödön is, ahogy a szervezeted megszabadul a mérgező anyagtól.
Legközelebb ésszel csináld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!