Nagyon félek a tűtöl mit tegyek? Fájni fog?
Folyton elajulok és lesapadok csak a gondolatától is. Félek tőle. És a fájdalomtól is.
Gerinc folyadékot fognak venni. És már előre félek.
Elvileg nem kellene, hogy nagyon érezd. Nem a középkorban vagyunk, hogy rá kell harapnod a fára...amúgy nincs tapasztalatom, csak gondoltam próbállak megnyugtatni több-kevesebb sikerrel...
Meg nem a szemedbe fognak szúrni. Gondolj valami vidámra. Tengerpart finom kajákkal.
10 éve voltam kórházban kivizsgáláson. A szobatársamtál csináltak gerinc csapolást. Háttal kellett leüljön, s az orvos kitapogatta a helyét, s egy mozdulattal helyezte be a tűt, s gyűjtötte a vizet. Nem volt 2 perc, a beteg meg se rezdült, ült fegyelmezetten.
Azóta már nagyon sokat fejlődtek a műszerek, eljárások. Tedd, amit mondanak, csukd be a szemed, lazíts, gondolj valami ooysnra, ami megnyugtat, vagy leginkább arra, hogy az egészségedről van szó, sok százezren átestek ilyen vizsgálaton.
A kulcsszó: önfegyelem.
2
Én teszem amit mondanak míg meg nem látom a tűt mert akkor végem. Akkor biztos elajulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!