Miért van az, hogy az üzletben vásárolt méz általában nem kristályosodik meg? A házi legtöbbször igen...
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 05:36
1/2 anonim válasza:
Vagy van benne valami adalék, és/vagy hőkezelt, vagy pedig műméz.
Amúgy azok is kristályosodnak, csak lassan.
2/2 anonim válasza:
Milyen méz? Akác csak nagyon lassan, a repce gyorsan lesz kristályos pl.
De igen, valószínűleg melegítve volt (nem szabad!) Vagy mű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!