Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, és hogyan?

Mit csináljak, és hogyan?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok, kisebb koromban a szüleim, nem nagyon figyeltek a fogaimra, sosem mondták és nem szoktattak rá, hogy mossak fogat, így valószínűleg, ezért rosszak a fogaim! Ennek következménye lett, hogy a fogamim, mennek tökre felé, és úgy, hogy pár éve, kezdődött, csak a felső fogsorom között kezdett "rothadni" vagy igazából nem is tudom! És ez miatt, annyira nincs önbizalmam, hogy szinte mosolyogni sem merek, beszélni sem szeretek ez miatt, pedig szerettem emberekkel beszélni! Anyagi helyzetünk miatt, nem tudom mi tévő legyek! Mindent meghallgatok, hogy mi tévő legyek, vagy stb..

2021. nov. 25. 16:42
 1/1 anonim válasza:

Magán fogorvoshoz kellene menned, amennyiben lenne rá pénzed.

Ott orvosolnák a jelenlegi problémáidat és elmagyarázzák a helyes szájápolás (ennek egyébként interneten is utánanézhetsz) alapjait amivel meg tudod őrizni a fogaid állapotát.

2021. dec. 5. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!