Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jogos hogy ezért rosszul...

Jogos hogy ezért rosszul érzem magam ?

Figyelt kérdés
Nos van egy srác aki elvileg szerelmes belém vagy is jártunk egyutt 1 hétig tartott és most vett nekem egy ajándékot parfümöt de én azt így leejtettem és megrepedt kiomlott a zsebembe az egész és így tiszta rosszul érzem magam .De nem akartam tőle ajándékot csak ő veszi és így tök rossz érzés én mindig mondom neki ne vegyen semmit de ha van pénze mindig rám költi.

2021. nov. 23. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ittál?
2021. nov. 24. 00:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem lennék boldog, ha vennék valami ajándékot a feleségemnek és az átvételének lendületével lehetne is kidobni. Azonban különbséget kell tenni szándékosság és baleset között, - amennyiben nem volt rosszhiszeműség a parfüm üvegének megrepesztés mögött, akkor elnézést kérnék tőle a helyedben a malőrért. Ezzel együtt el kellene beszélgetned vele arról, hogy mi arányos a kapcsolatotok mélységével, mint anyagi befektetés, és mi az ami a kapcsolat jelenlegi fázisában még bőven kimeríti a végletes túlzás fogalmát.

Esetetekben még javában folyik a kölcsönös bizalom építése, - ebbe pedig durva túlzás "talicskán hordani az arany tömböket". Legyen észnél, - mert ez arra, mutató viselkedés, hogy végletekben képes csak gondolkodni és amíg ennek pozitív jel van az elején, addig is furcsa, ám amikor negatívvá válik ez a jel, akkor is erre számíthatsz! Ez a része nincs rendben a jelenségnek!

2021. nov. 25. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
2#+: Ha tényleg ennyire végzetesen szeret - és bele mész ebbe, - akkor hasznosabb, ha menetrend szerint elmegy eléd és együtt mentek tovább onnan akár hová... Pénzbe nem igen kerül, mégis képet ad arról, hogy mennyire fontos számára az adott kapcsolat...
2021. nov. 25. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!