A macskák vannak olyan erősek hogy megöljenek egy kutyát?
Nem,de nagyon súlyos sérüléseket tudnak okozni nekik a karmaikkal.
Esetleg ha kóbor kutyát rossz helyen karmol meg és az orvosi segítséget nem kap elvérezhet,de megölni nem hiszem,hogy kutyát tudnak.De persze ez macska és kutya függő is,a kistermetű kutyákat sem érdemes lebecsülni,ahogy magukat a macskákat sem.
Attól függ, mekkora kutyáról és mekkora macskáról beszélünk. Az én házimacskám közel 8 kg, cicamércével nézve baromi nagy testű, kétszer akkora, mint a szomszéd ölebe. Nem is félt megvédeni magát, mikor a kis dög nekirontott (a saját kertünkben), adott neki karmolós pofonokat rendesen. Nem vártuk meg nyilván, hogy elfajuljon a helyzet, szóval nem tudom, mi lett volna a vége. Valószínűleg azért nem ugyanaz, mintha egy német dog támadja meg.
Egyébként megölni szerintem nem nagyon tudna egy nagyobb kutyát, de olyan sérülést okozni simán, ami átmenetileg harcképtelenné teszi, így elmenekülhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!