Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiuk,zavar ez titeket?

Fiuk,zavar ez titeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves lány vagyok. Az utóbbi időbe megjelentek rajtam már kisebb ráncok,nem olyan friss a bőröm. Ápolom,és a testem is. Viszont rosszul fogadtam ezt az egészet elsőre. Férfiak véleményere lennék kíváncsi, titeket zavarnak a ráncok? Az utcán nem nézitek meg azt,akinek vannak már?

Már kezdem elfogadni,de elsőre amikor tudatosult bennem rosszul fogadtam, és rossz érzés volt utcára lépni, ezért kérdezem. Köszönöm :)

2021. nov. 19. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez látni kéne, hogy milyen az összkép és itt a belső tulajdonságokra is gondolok. Lehet, hogy annyira megfogna a belsőd, hogy nem is érdekelne annyira, hogy hogy nézel ki. Az is lehet, hogy a külsődön sem ront. Nekem személy szerint jobban bejönnek az érettebb nők, tehát a 18-20 éves kategória kilőve. 27/F
2021. nov. 20. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Határozott választ nehéz adni. Van akin ek nem számít, van, akinek igen.

Ahogy fentebb írták többen is: fő a jellembeli hasonlóság.

2021. nov. 20. 12:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem kelkáposzta :D csak nevetőráncok kezdenem meglátszani,ennyi. Gondolom másnak is
2021. nov. 20. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Épp ezek a ráncok tudnak vonzók is lenni (már aki felé bejönnek).
2021. nov. 20. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Dohsnyzol, ha igen hany eve?
2021. nov. 28. 20:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem dohányzom.

De ne olyan brutál ráncokat képzeljetek el :D csak kicsi szarkaláb

2021. nov. 28. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Aranyos is lehet akár, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy látni kellene! ;)
2021. nov. 29. 00:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Azóta már rájöttem hogy igazából máson is megjelennek ezek. Szóval lényegtelen,de köszönöm szépen jól esik :)
2021. nov. 29. 01:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!