Szerintetek melyik a jobb? Albérletet fizetni vagy inkàbb egy hitelt törleszteni?
Én ugy vagyok vele h a hitel jobb lenne inkabb azt fizetnem mint hogy a tulajnak a zsebet tomjem meg es nem lesz soha a miénk
Sajnos oneronk sincs mert amit kapunk kethavi fizut az egyik fele elmegy az albira
Fere tenni nem tudunk
Szülőkre nem akarunk számitani mert őkis epphogy meg elnek
Mind a kettő nehéz és kellemetlen!
Igazából annyiból "jobb" a banki hitel, hogy a sajátodat fizeted és nem vagy kiszolgáltatva sem egy főbérlőnek, akire adott esetben elég, ha csak csúnyán is nézel, de már az is lehet kifogás, hogy felnőtt idő közben a lánya és kell neki a lakás.
A bankoknál viszont az a csücskös, hogy miután elkezded fizetni a hitelt, a lakás a bank tulajdona marad a törlesztés teljes időtartamára és - ez a súlyosabb, - nyíltan visszaélnek az ügyfelek kiszolgáltatottságával. Arra számíts, hogy ha felveszel "1"-et, - ezt vegyük 100 %-nak, - akkor minimum "2,5"-et fognak behajtani rajtad, - mert folyamatosan tornásszák fel a törlesztőrészleteket a legkülönfélébb jogcímeken és kifogásokkal. Az igazán szép az ebben, hogy ez egyoldalúan működik - és nincs az a bíróság, amely ezt követően melléd áll.
Én például nem jártam valami jól a "svájci frank alapú" hitellel, - amely semmilyen szinten nem látott svájci frankot, - de az adott bank nem fogta vissza magát gátlástalanság terén!
A személyi hitellel is így jártam, - nem is csodálkozott a banki ügyintéző, hogy miután rendeztem a saramat, azonnal megszakítottam minden kapcsolatot a bankkal. -Normálisabb bankok nem azzal jutalmazzák a több, mint 10 éve ügyfélkört alkotó embereket, hogy két és félszer annyit hajtanak be rajta, mint amennyit kölcsönöztek, - ebben biztos vagyok. Meg is szűntem ügyfelüknek maradni!
Előző: azt ugye tudod, hogy te is hülye voltál a valutahitellel?
Mivel lehetett előre tudni, hogy emelkedni fog az ára.
A bank csak kihasználta a lehetőséget. De még egyszer: ezt előre lehetett látni.
Kérdező: ha nincs önerőd, akkor nincs kérdés. Nincs hitel, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!