Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyre jobban érzem hogy nem...

Egyre jobban érzem hogy nem bírom :" ( segitség (? )

Figyelt kérdés

Tavaly nagyon nagy csunyaságot csináltam :(

Volt egy barátnőm akit már nem bírok ugy mint régen,

és vele.........

Nem nagyon tudom elmondani mert öl a szégyen érzet...

szóval tudjátok milyenek a lezbik... Nem vagyok az csak egy gyerek soha nem csinálnák többé ilyet.. :(

Nem hagy nyugodni.. Már csak ezen kattog az agyam,hogy lehettem ilyen barom buz@ k@csög????????

Mit csináljak hogy tudjak normálisan élni??

egy 13 éves lány

2010. szept. 4. 12:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Rendben megprobálom elfelejteni
2010. szept. 4. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:

:) Helyes.

Vedd úgy, nekünk itt elmondtad, könnyítettél a lelkeden. Nem szükséges ismerőseidnek beszélni róla.

Ha mégis nagyon mondhanékod van, majd máskor, mondd el itt, névtelenül.

2010. szept. 4. 15:40
 23/24 A kérdező kommentje:

Linkeltek nekem olyan kérdést amiben van ilyen fajta?? Hátha valaki rosszabb nálam!!

De olyat is amibe hasonló a probléma mint az enyémben

2010. szept. 4. 15:56
 24/24 anonim válasza:
és mért gáz ha elmondja vkinek? leagadod azt kész :) ha csak ti ketten volatok úgyse tudja senki h mi igaz, aki meg neki hisz, azzal ne barátkozz... akivel meg úgyis jó barátok elszek annak idővel úgyis elmondod és meg fogja érteni. egyszerűbb az élet, nem ez az első olyan amit csinálsz és megbánsz, lesz még elég! de ez benne van az életben :)
2010. szept. 4. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!