Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyre jobban érzem hogy nem...

Egyre jobban érzem hogy nem bírom :" ( segitség (? )

Figyelt kérdés

Tavaly nagyon nagy csunyaságot csináltam :(

Volt egy barátnőm akit már nem bírok ugy mint régen,

és vele.........

Nem nagyon tudom elmondani mert öl a szégyen érzet...

szóval tudjátok milyenek a lezbik... Nem vagyok az csak egy gyerek soha nem csinálnák többé ilyet.. :(

Nem hagy nyugodni.. Már csak ezen kattog az agyam,hogy lehettem ilyen barom buz@ k@csög????????

Mit csináljak hogy tudjak normálisan élni??

egy 13 éves lány

2010. szept. 4. 12:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Így még rosszabb!! :(
2010. szept. 4. 12:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan mi értelme van ezen bánkódnod?:D

Semmi.

Én is voltam már lánnyal, eszembe se jut, amikor épp barátommal vagyok. Ő is tudja, és nem tartja szégyellnivalónak. Mindenki kipróbálja életében legalább 1x, vagy csak álmodozik róla.. :) Nyugi

2010. szept. 4. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, nem tettél semmi rosszat! Kipróbáltad milyen, hát ez van! Ez nem bűn! :)
2010. szept. 4. 12:45
 14/24 A kérdező kommentje:

Akkor csak én tartom Óriási bűnnek!!

Lehet ti ezt mondjátok amit most mondtok,de mi lenne a garancia hogy az osztály társaim is? Meg körülöttem az emberek? Eddig nem érdekelt elfelejtettem jól éreztem magam.. De amikor bele nézek a tükörbe,hogy ahogy növök szebb leszek,akkor ha rá gondolok csunyának érzem magam

2010. szept. 4. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, azért ha elmondja nemcsak veled szúrna ki hanem saját magával is. Hiába bevállalós ő ugyanabban részesülne mint te. Ráadásul mint azt mint előttem írták ez szinte minden lány/nő fejében megfordul esetleg megis teszik. Ezen nincs mit szégyelned. Ráadásul hiába rágódsz rajta úgyse tudod megváltoztatni a múltat. Ami megtörtént az megtörtént. Amit tudsz tenni az az, hogy megbeszélitek a dolgot. Ráadásul az emberek szeretnek kísérletezni.
2010. szept. 4. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Osztálytársaid nem fogják megtudni, miért kéne tudniuk? Gondolkozz már -.-
2010. szept. 4. 13:06
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem kell nekik meg tudni! Nem is mondanám el-de lehet megnyugodnák ha elmondanám...

De az is lehet hogy az iskola ellenem fordulna

2010. szept. 4. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:

Sajnos mivel már kijártam az általánost megvan a tapasztalatom. Ha az osztály tudomást szerez róla akkor abból csak a baj van. Nemtudom mennyire járható út, hogy a szüleiddel beszéld meg a dolgot? Közülük is inkább anyukáddal mivel ő jobban megért téged.

(Mármint ő többet tud segíteni lelki problémákban.)

2010. szept. 4. 13:24
 19/24 A kérdező kommentje:
A szüleim eszembe sem jutottak!! Azt FŐ ként nem...
2010. szept. 4. 13:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem kell senkinek se elmondanod! :/

Ne rágódj már rajta ! :S

2010. szept. 4. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!