Milyen furcsa hobbik léteznek?
Figyelt kérdés
Kinek milyen furcsa hobbiai vannak amiket szívesen csinál szabadidejében?2021. nov. 11. 10:04
1/8 anonim válasza:
Hát, attól függ, mit definiálsz furcsának.
Én pl késeket gyűjtök, vagy állandóan táblázatokat készítek, rendszerezem a dolgaimat. (A hobbiaimról is van egy táblázatom, mert ha épp nincs kedvem semmihez, csak végigböngészem, és biztosan találok olyat, amivel el tudom foglalni magam)
De nagyon szeretek csak problémákon agyalni, tervezni, elemezni.
2/8 anonim válasza:
Én például magnókazettákat gyűjtök.
Nincs felesleges?
3/8 A kérdező kommentje:
Ha találok jelezni fogom neked
2021. nov. 11. 10:22
5/8 anonim válasza:
Én hintőporos tégelyeket gyüjtök
6/8 anonim válasza:
#4, nehéz lenne felsorolni. Üres kazetta kb. 250 különféle típus / márka / modell / évjárat, ami eredeti csomagolásban van, több mint 700 különféle ami már használt de többnyire szép állapotú.
Műsoros kb 200 van, de azt csak igen specifikusan gyűjtöm.
8/8 anonim válasza:
Persze, de csak ha privátban kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!