Mit csináljak, hogy ne piszkáljanak az osztálytársaim?
Ülök a helyemen kussba,egyedül.ODaa jön és elkezdpiszkálni.
Meg ütöget.És ezt kb. az osztályom háromnegyede csinálja.:S
De basszus énmár mindent megpróbáltam.:S
Amugy lány vagyok.
Egyetmr elkaptam ugymevertem de még folytatják én visszaütök de akkor ők annál jobban folytatják őkis visszaütnek.
Már szóltam szüleimnek is de leseszarják hameg anya vagy apa bejönnek a suliba leordítják a fejét a köcsögnek akkoris énvagyoka rossz mert valameik kitalálja hgy de ő kezdte aztán a végén az én fejem van leüvöéltve.
mondtamnekik hogy irassanak át másik iskolába.
De nem csnáljk.
Merhogy márcsak 2 évet bírjál ki.
Dehát eztnemlehet kibirni.
Amugy még általánossuli.
Sajnállak, komolyan. Ennek a helyzetnek nem nagyon lehet normális megoldása. Kerülttem már hasonló helyzetbe, és a "visszaütésnek" csak az lett a következménye hogy még jobban eldurvult a helyzet, konkrétan ki akartak lökni az ablakon. Mindenki ellenem fordult, a tanárok is, önvédelemből elég súlyos sérülést okoztam az egyik osztálytársamnak és el kellett mennem az iskolából, gyakorlatilag életveszélyben voltam már a vége felé.
Szerintem keress egy másik iskolát mert ennek soha nem lesz vége, vagy neked lesz bajod vagy te küldesz valakit a korházba, vagy tönkre mész idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!