Kolléganőm, akivel jóban vagyok, 2 hét szabadsága után bejelentette, hogy lombikozik, kész időpontokkal.Tudta, megbeszéltük, hogy év végén vesszük ki a szabinkat, van még 2 hetem. Mennyi esély van rá, hogy beültetés után tud jönni dolgozni?
37 éves, első lombik. Ketten visszük a boltot, természetesen ez nem lenne gond, ha többen lennénk. Mivel az időpontjai folyamatosan változnak, ezért már a 2. megbeszélt szabadságomat töröltük, nem tudok elmenni emiatt. Tudom, ez fontos és igyekszem támogatni, türelmesen állni ehhez, de így egyre nehezebb, s félek, hogy veszélyeztetett lenne vagy azt mondják neki, hogy nem dolgozhat már utána, nekem pedig oda minden tervem.
Mi is babát tervezünk egyébként.
Hogy szokott ez lenni?
Érdekesség képpen, ha valakinek jól jön az információ:
Kiírták leszívás után, kiírták beültetés után, egészen a tesztelésig és ha sikerült, akkor újra kiíratja magát. Nem tudni meddig...
(ülőmunka mellett, egészségesen).
Persze, én is megértem egyébként.
Idén már nem is jön, a vérvétel szerint megmaradt, de hasüregi folyadékot találtak nála sajnos.
Én meg vhogy túl élem, így jártam...
Nem tudott akkor menni amikor akart ugyanis pontosan előre megvan mikor nézik mikor mit szúr...aki nincs benne nem érti.nem szivatni akart hidd el.A hasi üreg folyadék nem játék.. hiperstimulacio esetén kórház... végül mi lett a vége sikerült neki Baba?neked mielőbbi babazast kívánok üdv lombikos anyuka
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!