Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet vele baratkozni vajon?

Lehet vele baratkozni vajon?

Figyelt kérdés
mit csináljak van egy tök helyes 1 vvel idősebb srác a suliban tökre bejon múltkor elkértem az insta nevét rá is írtam de nem írt vissza valeszeg. nem tudta ki vagyok? Kb minden szünetben valamelyik baratnőmmel kimegyunk a folyosóra és ő is általában kint szokott lenni. Tökr jó lenne vele baratkozni csak még nem vettem bátorságot h oda menjek hozzá és megmondjam neki h én írtam rá instán. Mit csináljak elkezdejek vele ,,haverkodni"?+ még péntekenként arra van a buszmegálló amerre ő szokott menni és a folyosón is sokszor rámnéz és rámmosolyog( nembiztos h ez az utcsó mondat fontos)
2021. nov. 8. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ühüüüüümmm!
2021. nov. 11. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondd neki: "Szia! Írtam Neked az insta-nevedre, amit megadtál. Olvastad? Nem olvastad? Légy szíves olvasd el". Vagy: "Olvastam, de nincs időm válaszolni." Ezt úgy vedd, hogy nem is akar válaszolni.
2021. nov. 19. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Igen tudtam ki vagy... Kár hogy nem jöttél oda hozzám beszélgetni.
2021. dec. 2. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolonak: micsodaa?
2021. dec. 2. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak vicceltem. :D

Nem én voltam az. De jó volt a reakciód :D Köszi :) ʕ´•ᴥ•`ʔ

2021. dec. 3. 07:18
 6/6 A kérdező kommentje:
xdd
2021. dec. 5. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!