Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mehet ez így...

Szerintetek mehet ez így tovább a suliban?

Figyelt kérdés
36 az osztály létszáma, és amit leművelnek ott, az már valami istenellenes.Óra kellős közepén felállnak a padból, odamennek a másikhoz, és ütni kezdik egymást.A tanárok már nem tudnak mit csinálni, így csak annyit tudnak tenni, hogy rájuk szólnak.Akkor egy gyerek egy másikkal veszekedett, és a tanár előtt(!) átkozták egymást, meg minden ocsmány szóval "illették" a másikat.Volt egy olyan feladat, hogy oda kellett írni, a gyerekek minek örülnek a legjobban az osztályban.Megszólal az egyik gyerek hangosan:mű bránernek!De a tanár nem tud mit csinálni az olyan degeneráltakkal sem, akiknek meghúzzák a fülüket a többi tsnárok, és odaszólnak nekik letegezve őket, hogy hagyd már békén a fülemet.Hogy kellene leállítani őket?Talán a normális gyerekek szülei összefogva próbáljanak meg beszélni az igazgatóval?Mert ez már nem mehet így tovább.Ja, és óra közepén a pad felgyújtásáról még nem is beszéltem... Kérlek adjatok valami ötletet!14\l
2010. szept. 3. 19:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, ők is a kisebbséghez tartoznak, és még csak általános 8.-ba járunk.Ja, de am magyar gyerekek gyújtották föl a padot.
2010. szept. 3. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk középsuliban ilyenért ugy kib@sznák azokat hogy beszarnának.
2010. szept. 3. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
majd tizenkettedikre kihullanak az ilyen hülyék, hidd el
2010. szept. 4. 10:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne.
2010. szept. 4. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemhiszem hogy az iskola vezetősége belemenne de íme egy tanács:

Mint azt írtad, fogjatok össze, és kérjétek meg a vezetőséget, hogy indítsanak egy rendkívüli osztályt a ti évfolyamotokon.

Nemtudom ennek vannak e jogi akadályai de mindenképpen megkéne próbálni ezt mivel most jön a legfontosabb évetek.

(Tavaj jártam 8.-ba tudom mit beszélek.) Ha elrontjátok a felvételit emiatt akkor ti jártok rosszul. Ő nekik ígyis-úgyis mindegy mivel a leírásod (és hovatartozásuk) alapján, ők lesze sz*rják hogy mi lessz velük jövőre.

A válaszom nem rasszista célokkal írodott!

2010. szept. 5. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért nem indítanak ezek ellen fegyelmi eljárást?!
2010. szept. 5. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Én már előre félek, hogy milyen degenerált kölykök közé fognak járni a gyerekeim:S Hát hova lehet majd beiratni Őket, hogy normális gyerekek között legyenek???

24/L

2010. szept. 5. 13:09
 18/21 A kérdező kommentje:

13:00

Hát azt kéne.

A 13:00 előttinek:szerintem igazad van, ezt kéne csinálni, nem tudom, hogy hogyan engedhetik ezt meg a tanárok.Mivel tényleg ez a legfontosabb tanévünk, nem lenne szabad, hogy ilyenek miatt ítéljék a mi osztályunkat a legrosszabb osztálynak, mert a "mű bráneres gyerek" meg a testvérei miatt jártunk már úgy.

2010. szept. 5. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

Elhiheted én is tudnék mesélni, hogy miért az én osztályom volt a iskola történetében(!) a legrosszabb osztály.

(Az igazgatónő ezt ki is jelentette a ballagásunkon.)

24/l-nek:

Sajnos elkell szomorítsalak egy ténnyel:

A fent említett "gyerekek" addigra felnőttek lesznek.

(Én sajnos láttam olyat, hogy egy 15 éves otársam a SAJÁT gyerekét neveli!) De sok minden függ a szülőtől, és mint látom téged érdekel, hogy milyen élete lessz. Kitartás!

2010. szept. 5. 13:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Pont most volt itt nálam az a MAGYAR gyerek, aki felgyújtotta a padot, hogy segítsek neki a háziban.Dehogy segítettem...
2010. szept. 5. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!