Szerintetek mehet ez így tovább a suliban?
Hát nemhiszem hogy az iskola vezetősége belemenne de íme egy tanács:
Mint azt írtad, fogjatok össze, és kérjétek meg a vezetőséget, hogy indítsanak egy rendkívüli osztályt a ti évfolyamotokon.
Nemtudom ennek vannak e jogi akadályai de mindenképpen megkéne próbálni ezt mivel most jön a legfontosabb évetek.
(Tavaj jártam 8.-ba tudom mit beszélek.) Ha elrontjátok a felvételit emiatt akkor ti jártok rosszul. Ő nekik ígyis-úgyis mindegy mivel a leírásod (és hovatartozásuk) alapján, ők lesze sz*rják hogy mi lessz velük jövőre.
A válaszom nem rasszista célokkal írodott!
Én már előre félek, hogy milyen degenerált kölykök közé fognak járni a gyerekeim:S Hát hova lehet majd beiratni Őket, hogy normális gyerekek között legyenek???
24/L
13:00
Hát azt kéne.
A 13:00 előttinek:szerintem igazad van, ezt kéne csinálni, nem tudom, hogy hogyan engedhetik ezt meg a tanárok.Mivel tényleg ez a legfontosabb tanévünk, nem lenne szabad, hogy ilyenek miatt ítéljék a mi osztályunkat a legrosszabb osztálynak, mert a "mű bráneres gyerek" meg a testvérei miatt jártunk már úgy.
Kérdezőnek:
Elhiheted én is tudnék mesélni, hogy miért az én osztályom volt a iskola történetében(!) a legrosszabb osztály.
(Az igazgatónő ezt ki is jelentette a ballagásunkon.)
24/l-nek:
Sajnos elkell szomorítsalak egy ténnyel:
A fent említett "gyerekek" addigra felnőttek lesznek.
(Én sajnos láttam olyat, hogy egy 15 éves otársam a SAJÁT gyerekét neveli!) De sok minden függ a szülőtől, és mint látom téged érdekel, hogy milyen élete lessz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!