Hogyan csinálják a mai fiatalok?
Instagramon szoktam látni, illetve a valóságban is... Hogy a velem egy idősek, huszonévesek...
Rollsokkal, Bentleyel, Ferrarikkal, vadiúj AMG Mercikkel szelik az utakat, barátnőjüket szigetekre viszik nyaralni, minden csillogás...
Hogyan csinálják? Olyan családi háttér van, ami hetente új 30-50 milliós kocsi váltásokat megengednének?
Bevallom, hogy az irigységből keveredtem ide, én akármennyit dolgozok b@szhatom :D
Hogy csinálják, milyen buliba vannak benne? Tőzsde? Bitcoin? Piszkos dolgok? Miből? :D
Amire szükségem nekem is megvan, szóval emiatt nem panaszkodhatok... Csak nem értettem, hogy amíg én ezerrel melózok, addig Ők láblógatással leköröznek :D
Mindegy, amire szükségem van az megvan ez a lényeg! :D
(de ha bárki tud nagybulit szóljon :DD)
"Rollsokkal, Bentleyel, Ferrarikkal, vadiúj AMG Mercikkel szelik az utakat, barátnőjüket szigetekre viszik nyaralni, minden csillogás..."
Ezeket az autókat lehet bérelni az átlag embernek is pl megnéztem egy (ez mondjuk nem magyarországon van) bugatti chiron 70.000 forintért bérelhető némrtországban münchenben a sziget meg hát az olyan hogy látod mennyien vannak ott nem olyan húzó az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!