Segítségért vennétek el pénzt?
Ilyen esetbe soha nem fogadok el pénzt.
Van egy baráti pár akik az elsö költözésukkora akartak adni pénzt, annyira meglepödtem hogy szinte kiabáltam velük hogy nem fogadjuk el.
a következö költözésük 200 km-re arrébb volt és csinált ebéd csomagot amibe tett bele kávéra pénzt (nem együtt mentünk az új helyre, ök lassabban a teherautóval), na azt meg bele raktam a lakás köszötnöp ajándékba.
de te döntöd el hogy elfogadod-e.
ha még gyerek vagy nem keresö képes akkor kicsit fura hogy elfgadtad, ha felnött nö akkor nem annyira.
Nem, mivel nem te kérted tőle, és te igazság szerint visszautasítottad volna, de ő nem engedte.
:)
Szerintem egyáltalán nem voltál pofátlan, valamit valmaiért. Persze attól is függ, milyen viszonyban vagytok.
Mikor xarban voltunk hitelekkel, mindennel, nagybátyám 50e-t adott, hogy egyetemet el tudjam kezdeni, és nem kölcsönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!