40%-os alkoholt lehet műanyag palackban tárolni?
Figyelt kérdés
Amit fogyasztásra szán az ember, lehet-e pet palackban tárolni, vagy kiold belőle mérgező anyagokat? Valakinek van tapasztalata ezzel, ivott már ilyet?2021. okt. 29. 17:23
1/4 mindentudó99 válasza:
A pet pakackot nem marja meg. Házi 50 fokosat abbanntartom semmi gond. Boltit is árulnak ilyenbe
2/4 anonim válasza:
Már csak arra kéne rájönni, miért lett nekem mindig karcos az egyébként selymes pálinka, ha félliteres pet flakonban vittem belőle öntögetni. Tisztítással nem volt baj, az ásványvizest is kényszeresen mosom és rengetegszer öblítem meleg vízzel.
3/4 mindentudó99 válasza:
Fene tudja. Én 5 literes pet palackokban tartom soha semmi baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!