Találó beszólásokat, pls (? ) Bővebben lent
Figyelt kérdés
Ti milyen visszaszólásokkal élnétek, ha feszt olyannal baszlatnának, hogy ilyen sátánista, ilyen kommunista, ilyen goth ribanc... stb - nek mondanának el? :S Mert engem már rohadtul idegesít, hogy közöm sincs ezekhez és mégis feszt ontják magukból az ilyeneket, amikről ha megkérdezné tőlük az ember, hogy mit is jelent el se tudná mondani... >.> "2010. szept. 3. 07:07
1/3 bittersweet.~ válasza:
Én mindenkinek azt mondom mostanában, hogy mókuscickánykeverékkorcs g.ci, vagy avasszalonnán nevelkedett zsidaj k.csög.
2/3 anonim válasza:
otthagynám őket!
amúgy mi ez a feszt-ezés? o.O
3/3 anonim válasza:
Én sem szólnék nekik, mert pont az ilyen megnyilvánulásokkal fogod mégjobban felhívni magadra a figyelmet.
De ha mégis, akkor mondjuk a sokszor emlegetett: "anyád inkább nyelt volna le!" :D Kár, hogy közönséges, mert biztos hatásos lenne.
De tényleg inkább hagyd ott őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!