Regisztráltam a sorozatbarát oldalra, de valamiért NCORE oldalra történt a regisztráció. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A lányomnak a kedvenc sorozata csak a sorozatbarát oldalon megtekinthető. Megszerettem volna lepni vele és regisztráltam az oldalra, először minden rendben ment (felül a rublikában ki volt írva a sorozatbarát cimke) kérte az emailt és a kártyán lévő adatokat. Be írtam az adatokat 990ft-ba került, idáig minden jól ment, nem írt ki semmit hogy sikeres vagy pedig nem. Aztán bedobot az NCORE bejelentkezési oldalra. És a sorozatbarát oldalra nem fogadja el a felhasználó nevet, jelszót ezért megpróbáltam az NCORE oldalon ott pedig be engedett, de sajnos ott nincs fent a lányom kedvenc sorozata. Valaki tudja hogy mi történhetett? :(2021. okt. 15. 20:45
11/13 anonim válasza:
Ha egyáltalán le lehet mondani!
12/13 anonim válasza:
Melyik sorozatot keresi a kislányod?
13/13 anonim válasza:
12
Szerelem van a levegőben/Te csenges az ajtómon
Privátban már elküldtem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!