A sorozatbarátra tényleg nem lehet előfizetni? Azt hallottam, hogy csak valami meghívóval lehet regisztrálni. Olyat honnan tudok szerezni? Vagy ti is tudtok küldeni nekem?
Most engem ez fogadott:
Az új címünk www.sorozatbarat.club. Mentsd el a könyvjelzők közé. Az átirányítás hamarosan megszűnik!
ezután tovább lépve ez
Meghívó küldése
Ha szeretnéd, hogy egy ismerősöd is tagja legyen a közösségnek, add meg az e-mail címét.
A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!
Jelenleg elérhető meghívóid száma: 0 darab
Meghivót minden hónap elsején osztunk minden olyan felhasználónak, aki legalább 30 napja az oldal tagja, aktív tagja a közösségnek és a korábbi meghívottjai között nincs kitiltott felhasználó
Igen, az oldal elérhetősége megváltozott, sorozatbarát.online helyett sorozatbarát.club lett.
És már csak a legaktívabb felhasználók kapnak meghívót, így nehezebb bekerülni:/
Mire gondolsz?
Ha olyan embert hívsz meg, aki szabályt szeg, akkor vagy kitiltanak vele együtt (ez a rosszabbik eset), vagy megvonják a meghívási jogodat, és nem küldhetsz több meghívót. Ezért gondolják meg sokan, hogy kinek küldenek:)
Elméletileg igen, a Gyik-ben le van írva, hogy mi az, ami tiltással jár (letöltés az oldalról, dupla reg, káromkodás, ha zaklatsz másokat vagy követelőzöl, ha olyat hívsz meg, aki már tiltva volt, etc).
De ha csak nézed a sorozataidat, és a legtöbb ember azt teszi, nem olyan nagy rá az esély, hogy kidobnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!