Ez a leirasa egy balzsamnak amit tegnap vettem HOGY HASZNALJAK BALZSAMOT A HAJTOVEK ERINTESE NÉLKÜL???????
Jó kérdés. Előbb olvasni kellett volna a használatát. Létezik olyan balzsam, amit még ki sem kell mosni a hajból például.
Ez a hajtöveket ne érje, már eleve gyanús. Egyébként meg lehet oldani, de körülményes, és az eredmény sem biztosan 100%-os.
Vagy, ha gyönyörű, és selymes hajat szeretnél, használj hajmosás után facsart citromleves + sörös hajkondicionálást. A sör B vitamint tartalmaz, a citrom leve egyrészt fertőtlenít, másrészt óv a (gombás jellegű fejbőr) korpától. Nem marad a haj sör szagú, mert hamar elillan.
Egy liter langyos vízbe kell facsarni a citromot (rövid haj esetén elég fél, hosszú hajnál egy egész), és fél-egy doboz bármilyen sört önteni hozzá. Ezt használni öblítő kondicionálónak, rajta lehet hagyni a hajon.
Régebben a fodrászok is alkalmazták, csak már elfelejtődött, sajnos.
Nincs a dobozon részletes leírás
Később néztem meg neten, és meghökkentem, de talán kicsi vigasz amit az első válaszoló írt hogy elvileg ' így kell'
Eddig se így használtam a balzsamot, ezután se így fogom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!