Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel szecskáztattátok a 9....

Mivel szecskáztattátok a 9. -eseket? :D Illetve 9. -esek mivel szecskáztattak titeket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hülyeség ez az egész normálisabb sulikba ilyen nincs...
2010. szept. 1. 18:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Azért jobb helyeken nem olyanra kell gondolni hogy WC-be nyomod a fejét, csak még is gáz sok ember előtt csinálni valamit.
2010. szept. 1. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
hát a mi sulinkba úgy basznak ki mint a szart ha csicskáztatsz egy kicsit akármilyen módon
2010. szept. 1. 18:45
 4/14 A kérdező kommentje:
szecskáztatás=csicskáztatás, nem vagyok benne biztos hogy mindenhol szecskáztatásnak hívják:)
2010. szept. 1. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
tudom hogy mi az... de mondom nálunk kirúgnak érte
2010. szept. 1. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:

hát velünk azt csinálták a 13.osok h amikor a legfelső emeleten volt óránk, feljöttek és mondták h teremcsere van és menjünk le a legalsó szintre mert ott leszünk..

nah mi szépek végigmentünk a 3 emeleten amikor kiderüt h csak szivattak :DxD

így visszagondolva vicces, de akkor nem volt az :D

2010. szept. 1. 18:49
 7/14 A kérdező kommentje:

18:46

Jó jó csak egyszerre írhattunk nem láttam még akkor a te válaszod.

Nem tudom, a mi városunkban még abban a gimiben is van szecskáztatás ahol négy egész alatti átlagú embert nem nagyon találsz.

Szerintem poén, mi is ugyanúgy megcsináltuk, jó nyílván akkor ciki volt de visszagondolva poén.

2010. szept. 1. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Velünk olyan sütit etettek, amire tök úgy volt rányomva a csoki, hogy olyan volt, mintha kutyaszar lenne rajta.XD

És egész nap kukászsákban kellett lennünk.

2010. szept. 1. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban egy csajnak ugatnia kellett a Napot, egy sracnak meg ra kellett ulnie a wcre es ugy csinalni, mintha autot vezetne, a szajaval meg berregnie is kellett es a wckefe volt a sebvalto:) Csak ezeket lattam.
2010. szept. 1. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
dok.jedlik.eu
2010. szept. 1. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!