A boltban vásárolt penge steril?
Figyelt kérdés
Csak mert könnyű megvágni magunkat, vagy célszerű sterilizálni?2021. okt. 2. 16:35
1/2 anonim válasza:
Nem számít. Ha vírus vagy baktérium kerül rá, akkor az legfeljebb pár órán belül elpusztul. Szóval gondot okozni nem fog. Koszosnak sem szokott koszos lenni, szóval azzal sem lesz baj.
2/2 anonim válasza:
Pár évtizeddel a hátam mögött vagyok, de ilyen sterilizációról még nem hallottam. Ha kezdő borotválkozó vagy, akkor arra ügyelj, hogy a penge élére merőlegesen húzd a borotvát és még véletlenül se az éle mentén, mert akkor megvág/hat/od magad. Ha megtörténik, akkor timsóval vagy leszorítással kb.5 percen át - megszüntetheted. Kicsit csíp, de nem vagy már gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!