Első napotok sulibaan, milyen volt:D?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 14:35
2/8 anonim válasza:
Csak évnyitó volt:D.Holnap meg lesz 4 óhra ofőm.És kész:D.Remélem jó lesz az órarendem mert ha nem...XD.Amúgy xar.XD
3/8 anonim válasza:
Mint úgy átlagban egy sulis nap.Gőzerővel rágóztam,spanoltam a fiúkkal,röhögtem a lányokon,stb.13/L
4/8 anonim válasza:
Nagyon jó volt, ahhoz képest, hogy tegnap semmi kedvem nem volt hozzá. :)
20 L
5/8 anonim válasza:
Jó, viszont az szar hogy kiderült hogy 33 órám lesz valszeg a tavalyi 30 helyett:( Pedig még azt hittem h kevesebb lesz.
6/8 anonim válasza:
Szar. Itthon szarabb. A tegnapi napom is szar volt, és a holnapi is az lesz. Mást akarsz?
8/8 anonim válasza:
felkeltem reggel b*meg és eltörtem a lábujjam majd sántikáltam a suliba egész végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!