Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A bal kezesek csúnyán írnak?...

A bal kezesek csúnyán írnak? És minden mást rosszul vagy jobban csinálnak mint a jobbkezesek?

Figyelt kérdés

Én balkezes vagyok és csúnyán írok ellenben a jobbkezesek meg szépen írnak.

Meg mintha a ballkezesek tobbsége híresebbek és jobbak voltak pl: Milex Cyrus,Leonardo Da Vinci,Sylvester Stallone,Charlie Chaplin,Adolf Hitler,Michalangelo,Albert Einstein,Napóleon, Henry Ford, Winston Churchill, Jim Carrey, Beethoven....

2010. szept. 1. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül ír minden balkezes csúnyán. Nem "fényezni" szeretném magam, de balkezes vagyok és nagyon szépen írok. Még anno általánosban díjat is kaptam, mert első helyezett lettem szépírásversenyben. Azt, hogy a balkezesek minden mást jobban, vagy rosszabbul csinálnak-e, mint a jobbkezesek nem lehet rá pontos választ adni.
2010. szept. 4. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
09-01 15:19 na a linket vonhatod is vissza,mert nemjó!egyébként ez nem ettől függ!:van aki csúnyán ír,van aki nem!ahogy kialakul és ahogy tanítják,de ez a ceruza fogásától is,és sokmindentől függ!én jobbkezes vagyok és halálrondán írok,akárhogy próbálom!egyébként hallottam valami olyasmit,de ez nem biztos,hogy sok balkezes meleg.
2010. szept. 4. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy vonhatom vissza, mondd már meg, hogyan kell :P A zárójelet ki kell törölni a végéről amúgy: [link] A b.uzizást meg fejezd be, de nagyon gyorsan, mert ebben az országban egy fiúra majd' mindenért rámondják, hogy meleg(ami aztán magas intelligenciáról árulkodik)...

15:19

2010. szept. 4. 20:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Balkezes vagyok, ocsmányul írtam mindig, ám szépen rajzolok. A művészetben nagyobb a balkezesek aránya.
2010. szept. 4. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:

19:43-as vagyok. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy sok jobb kezes meleg. Ez nagy hülyeség. Egyáltalán nem ettől függ. Én balkezes vagyok, mégsem vagyok meleg. Fújjjj. De mind1. Mindenki azt gondol amit akar.

18/L

2010. szept. 26. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
20:54 ott a pont. Egyébként tényleg nem lehet rá pontos választ adni. Sok dolog felmerülhet.
2010. szept. 26. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
En balkezes vagyok, nagyon szepen irok es rajzolok:)
2018. máj. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!