Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A bal kezesek csúnyán írnak?...

A bal kezesek csúnyán írnak? És minden mást rosszul vagy jobban csinálnak mint a jobbkezesek?

Figyelt kérdés

Én balkezes vagyok és csúnyán írok ellenben a jobbkezesek meg szépen írnak.

Meg mintha a ballkezesek tobbsége híresebbek és jobbak voltak pl: Milex Cyrus,Leonardo Da Vinci,Sylvester Stallone,Charlie Chaplin,Adolf Hitler,Michalangelo,Albert Einstein,Napóleon, Henry Ford, Winston Churchill, Jim Carrey, Beethoven....

2010. szept. 1. 09:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Sokra vagyunk hivatottak. Én is balkezes vagyok!
2010. szept. 1. 09:48
 2/17 anonim válasza:
A párom balkezes, ha lassabban ír akkor szépen, ha gyorsan akkor csúnyán. Bnőm szintén ilyen volt.
2010. szept. 1. 09:56
 3/17 anonim ***** válasza:

Balkezes vagyok, csúnyán írok.

Hímezni meg egyéb kézimunkát nem tudok csinálni, amúgy minden ugyanúgy csinálok mint a jobbkezesek, csak bal kézzel.

2010. szept. 1. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is bal kezes vagyok. Az írásommal általánosban mindig példálóztak, hogy mindenkié ilyennek kellene lennie. Szóval azzal nincs probléma. Kézügyességem is rendben van, imádom a kézimunkákat és szépen is csinálom. Semmivel sem tudok kevesebbet, mint a jobb kezesek, sőt...
2010. szept. 1. 10:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor én lennék a kivétel? Balkezes vagyok, és szépen írok! Jó, anyukám anno oda is figyelt rám, sokat kellett írnom, de az eredmény jó lett.
2010. szept. 1. 10:21
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha egy balkezes csúnyán ír az csak azért van, mert a kézírás amit tanítanak az iskolában az a jobbkezesekre van szabva!
2010. szept. 1. 10:31
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
a balkezeseknek olyan mitna a jobbkezeseknek csak balkézzel.ennyi.:D én jobbkezes vagyok
2010. szept. 1. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
én jobbkezes vagyok és sehogy se tudok szépen írni :D
2010. szept. 1. 13:38
 9/17 anonim ***** válasza:

Háromszor írtad le, hogy "balkezes", de csak egyszer sikerült jól, gondolom ezt nem lehet a balkezességere fogni :P

Nem írnak csúnyábban amúgy. A leírt személyekből pedig Leonardo da Vinci kétkezes volt, Hitler jobbkezes, Einstein úgyszint( [link] Májli meg mióta tartozik a "jobbak" közé? :-O

2010. szept. 1. 15:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Eredetileg balkezes vagyok, de mindent jobb kézzel csinálok. Kesztyűben, állva is olvashatóan írok. Régen sokat kézimunkáztam, de ma is rendszeresen hímzek.
2010. szept. 1. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!