Miért érnek rá ennyire az oltásellenesek?
#9!#10! Én semerre nem pontoztam a hosszú választ. Ki írta, hogy jár, a homokba dugott fej? Egyáltalán mi köze a kérdéshez? "Úgy érzik csak ellenük van az egész". Miért, ha nem "CSAK" ellenük van, akkor nem éri őket hátrány? Vagy nem zavarhatja? Vagy nem lázadhat az őt ért hátrány miatt?
"A többi oltatlant is meg tudják fertőzni", igen, meg az oltottak is megfertőzhetik őket. Aki nem kér oltást, az ezzel tisztában van, nem kell helyette dönteni. Aki nem kaphat, arra meg az oltott is "veszélyes", szóval hagyjuk már egymást békén.
"Az oltás mellettiekről max. a kormány hirdetéseit látom". Max.??? Te viccelsz, ugye? Szerinted az nem elég. Egy 20 perces műsort nem lehet úgy végignézni, hogy ne emlékeztessenek közben vagy 5x, hogy írjam meg a végrendeletem, ha nem oltatsz meghalsz. Az vírus az oltatlanokra utazik, meg fog találni mint valami zs kategóriás számítógépes játékban.😂(Amúgy volt már, még élek.)
Mint írtam, nem vagyok Facebookon, de valami olyasmit hallottam, a zavaró ismerősöket "ki lehet követni", vagy mi. Probléma megoldva. Vagy persze fel lehet jönni a gyakorira csámcsogni rajtuk, meg uszítgatni.
Én ennyit biztos nem foglalkozom oltottakkal. Összesen annyit foglalkoztam, hogy elkísértem őket orvoshoz, vagy vigyázok a gyerekükre, amikor épp sürgősségin vannak oltási szövődmény miatt.
Amúgy meg pont lesz.rom. Mindenki azt csinál, amit akar. Az oltatlan is! Ha nem oltat, az ő dolga,senkinek semmi köze hozzá.
Igen, a rettentobekes es tolerans, csak szabadon elni akaro oltatlanok veletlenul se pontozzak le a valaszaimat, csak mert nem tetszik nekik a velemenyem. En us ugy latom, hogy ebben a topicban is ez tortenik, hogyne...
Na itt egy mondat, lehet haborogni, mar ugyis mindegy: en kotelezove tennem az oltast, es szivbol remelem, hogy az eü utan tobb munkaado is igy fog tenni. Aki meg nem oltat, mehet munkanelkulinek nyugodtan... lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!