Például én ma átválogattam a tolltartómat,hogy mi kell még és mi nem,megkerestem a fekete táskám(ünneplőhöz)beleraktam egy füzetet és a tolltartót,és kipucoltam egy cipőm.
Ti miket csináltatok?
Légyszi normális válaszokat.
2010. aug. 31. 18:32
1/8 anonim válasza:
Bevallom neked őszintén, hogy még semmit. Egyetemre járok és majd csak 6-án kezdünk. Az iskolába való dolgokat, mint például a füzeteket még nem vettük meg, de a héten megvesszük. Tehát én az előkészületeket erre a hétre tervezem.
2010. aug. 31. 18:37
2/8 anonim válasza:
mivel normális a kérdés normális lesz a válasz :)
ma volt évnyitóm, de igazából nem készültem rá, elővettem a szekrényből az ünneplőt oszt jónapot :D
füzeteket vettem 2hete, emrt mire észbe szoktma kapni elfogy...
tollakat még nem majd holnap veszek:D
ill. még táskát kell vennem... de a könyvek megvannak :D
2010. aug. 31. 18:48
3/8 anonim válasza:
Én holnap kezdem a gimit de még én sem nagyon csináltam semmit :D Inkább megvárom amíg a tanárok megmondják, hogy mi kell és mi nem.
4/8 anonim válasza:
Én sem csináltam még semmit. Holnap évnyitó, és valószínű, hogy gyakszis héttel kezdünk, úgyhogy majd jövőhéten megmondják milyen füzetek kellenek, majd akkor bevásárolok.
5/8 anonim válasza:
Én is most megyek majd egyetemre, füzeteket vettem tegnapelőtt, meg egy-két tollat, mert kifogytam belőlük. Ezen kívül csak aggyal végezhető dolgokat csináltam - milyen minort vagy szakirányt vegyek fel, ilyesmik. Meg elmentem beiratkozni.
2010. aug. 31. 18:49
6/8 A kérdező kommentje:
Közbe eszembe jutott,hogy a bizonyítványt nem raktam be.
Mostmár azt is:)
Köszi a válaszokat:)
Jöhetnek még!
2010. aug. 31. 18:52
7/8 anonim válasza:
Háát remélem normális válasznak minősül:)
Gyászoltam a nyarat,bepakoltam a holmiaim,most megyek hajat mosni meg ilyesmi...
2010. aug. 31. 20:00
8/8 rebel174 válasza:
Eszembe sem jutott az iskola ennel a kerdesnel mar ja :s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!