Mi lehet a probléma? A barátságról lenne szó ami jelen pillanat engem teljesen elkerül
Egyetlen egy barátom haveri társaságom sincs
Egy kicsit nehezen nyílok meg szeretem elöször felmérni a terepet
De egyébként elég nyitott vagyok mindenre szívesen barátkozom mindenkivel (beszélek,kérdezek)
Általános és középiskolában elég sok barátom volt ha nevezhető annak de valahogy mind elkopott
Szeretek mindenkivel jóban lenni pl: középiskolában volt 2 haveri csoport társaság akik szünetben összeültek (más érdeklési kör miatt stb)
De én mind két csoport tagja szeretem lenni hol az egyik hol a másikhoz ültem oda dumálgatni
Spicli nem vagyok hidegen hagy hogy ki mit mond másról mindenkinek meg van a maga véleménye ha valakiben felmerült hogy azért ültem egyik másik társaságában.
Van mikor találkozunk akkor örömmel megyek persze de ez sajnos nagyon ritka
Néha azt érzem hogy csak én tekintettem barátnak őket
Lehet bennem van a baj nem tagadom
Csak nem értem
Neked kellene nyitnod mások felé.
Keress meg fb-on, telefonon régi haverokat, javasolj jó programokat!
Menj el különböző klubokba, rendezvényekre!
A hobbiddal kapcsolatos új barátokat is kereshetsz!
" valahogy mind elkopott"
Te mit tettél annak érdekében, hogy ez ne így legyen? Kerested őket, javasoltál találkozást, ajánlottál közös programot? Éreztetted velük, hogy szeretnéd, ha benne maradnának az életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!